Puri Astrani by WizZeLa

Batuan
Puri Astrani by WizZeLa Öne Çıkan Resim
Puri Astrani by WizZeLa Dış Mekan
Puri Astrani by WizZeLa Kahvaltı
Puri Astrani by WizZeLa Yerinde Yemek
Puri Astrani by WizZeLa Yerinde Yemek
Image More +15 fotoğraf
Puri Astrani by WizZeLa
Jalan Raya Sukawati Jl. Sekar Cemp. Batuan, Kec. Sukawati, Kabupaten Gianyar , Batuan

Sukawati bölgesindeki Puri Astrani by WizZeLa misafirlere kırsal bölgede, Sukawati Pazarı ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Agung Rai Sanat Müzesi ile 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Sanur Plajı ile 9,9 mi (15,9 km) ve Seminyak Plajı ile 14,2 mi (22,9 km) mesafede.

Puri Astrani, Puri Astrani by WizZeLa misafirlerine yemek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

2 klimalı oda mevcuttur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Villa, 1 Yatak Odası
Room
Classic Villa, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x