Ida Apartments

South Dalmatia, Gornji Kono
Ida Apartments Öne Çıkan Resim
Ida Apartments Dış Mekan
Ida Apartments Oda Düzeni
Ida Apartments Oda Düzeni
Ida Apartments Banyo Tipleri
Image More +16 fotoğraf
Ida Apartments
Ulica Andrije Hebranga 4 South Dalmatia, Gornji Kono

Ida Apartments misafirlere Dubrovnik bölgesinde, plaj yakınında, Boninovo Mezarlığı ve Bellevue Beach ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu daire Dubrovnik Feribot İskelesi ile 1,6 mi (2,6 km) ve Gruz Limanı ile 1,6 mi (2,6 km) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 4 klimalı odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi vardır, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon sunulur. Misafirlere emanet kasası ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca sınırlı olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu dairede ayrıca tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Family Stüdyo
Room
Stüdyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x