Iconic Bali Living

Lesser Sunda Islands, Sidakarya
Iconic Bali Living Öne Çıkan Resim
Iconic Bali Living Dış Mekan
Iconic Bali Living Dış Mekan
Iconic Bali Living İç Mekan
Iconic Bali Living İç Mekan
Image More +16 fotoğraf
Iconic Bali Living
Jl. Dewata Indah I No.8 Sidakarya Lesser Sunda Islands, Sidakarya

Denpasar bölgesindeki Iconic Bali Living konaklamanızda, Bali Quad Discovery Tours ve RS Bali Mandara Hastanesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Sanur Plajı ile 3,6 mi (5,9 km) ve Kuta Plajı ile 6,9 mi (11,1 km) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 5 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Oda, 1 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı, Bahçeli
Room
Deluxe Süit, 1 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı, Bahçeli
Room
Family Oda, 2 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı, Bahçeli

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x