Icon Park Hotel Chiang Mai

Kuzey Tayland, Sri Phum
Icon Park Hotel Chiang Mai Genel
Icon Park Hotel Chiang Mai Öne Çıkan Resim
Icon Park Hotel Chiang Mai Dış Mekan
Icon Park Hotel Chiang Mai Dış Mekan
Icon Park Hotel Chiang Mai Dış Mekan
Image More +120 fotoğraf
Icon Park Hotel Chiang Mai
No. 310, Maneenopparat Road, Sriphoom Mueang Kuzey Tayland, Sri Phum

Icon Park Hotel Chiang Mai konaklamanızda Chiang Mai merkezinde, Tha Phae Kapısı ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Pazar Günü Yaya Sokak Pazarı ile 6 dakika mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel One Nimman Alışveriş Merkezi ile 2,3 km ve MAYA Lifestyle Alışveriş Merkezi ile 2,5 km mesafede.

Icon Park Hotel Chiang Mai misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve Akıllı televizyonlar bulunan 60 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 42-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spor salonu gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde alışveriş sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe King Room
Premier
Premier Twin Room
Deluxe
Deluxe King Room No Window
Studio
Studio Twin Room
Family
Family Executive Room with Balcony (60sq.m.)
Room
Premier King Room
Room
Executive Twin Room with Private Balcony
Room
Executive King Room with Private Balcony
Room
Deluxe Twin Room
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda (No Window)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x