Icon Brickell - Downtown Miami

Miami
Icon Brickell - Downtown Miami Genel
Icon Brickell - Downtown Miami Genel
Icon Brickell - Downtown Miami Genel
Icon Brickell - Downtown Miami Öne Çıkan Resim
Icon Brickell - Downtown Miami Dış Mekan
Image More +31 fotoğraf
Icon Brickell - Downtown Miami
485 Brickell Ave , Miami

Icon Brickell - Downtown Miami misafirlere Miami merkezinde, Brickell Şehir Merkezi ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve PortMiami ile 9 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Collins Avenue Alışveriş Alanı ile 7,2 mi (11,6 km) ve Ocean Drive ile 7,2 mi (11,7 km) mesafede.

Bu otelde, 3 restoran ve 2 kahve dükkânı veya kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Oteldeki 2 bar/dinlenme salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler için 4 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için 55 inç Akıllı televizyonlar sunulur. Özel banyo ile jakuzi ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz için açık havuz, kapalı havuz ve spor salonu mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve otomatik satış makinesi sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, çamaşırhane ve ATM/banka hizmetleri mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Luxury Apart Daire, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat, Koy Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x