Ichiryukaku Honkan

Shutoken, Kawaji
Ichiryukaku Honkan Genel
Ichiryukaku Honkan Genel
Ichiryukaku Honkan Genel
Ichiryukaku Honkan Genel
Ichiryukaku Honkan Öne Çıkan Resim
Image More +51 fotoğraf
Ichiryukaku Honkan
Kawajionsentakahara 46 Shutoken, Kawaji

Nikko bölgesindeki Ichiryukaku Honkan misafirlere Nikko Ulusal Parkı ve Kinugawa Sıcak Kaplıcaları Fureai Köprüsü ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu ryokan otel Kinu Tateiwa Otsuribashi ile 10,1 km (6,2 mil) ve Tobu World Square ile 11,6 km (7,2 mil) mesafede.

Ichiryukaku Honkan misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 124 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Kaplıca ve karaoke dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu ryokan otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve asansör mevcuttur. Misafirler için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer mevcuttur. Ayrıca ücretsiz otopark bulunur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda, Sigara İçilmez (Japanese-style)
İki
İki Ayrı Yataklı Oda, Sigara İçilebilir, Ortak Banyo (Half Board)
Superior
Superior Oda, Sigara İçilmez (Japanese-style, with 2 Single Beds)
Room
Standard Oda, Ortak Banyo (Japanese-style)
Room
Standard Oda, Sigara İçilebilir (Japanese-style, 2 Single Beds)
Room
Tek Kişilik Oda, Sigara İçilebilir, Ortak Banyo (Half Board)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x