Ice Kamala Beach Hotel

Güney Tayland, Kamala
Ice Kamala Beach Hotel Genel
Ice Kamala Beach Hotel Genel
Ice Kamala Beach Hotel Öne Çıkan Resim
Ice Kamala Beach Hotel Dış Mekan
Ice Kamala Beach Hotel İç Mekan
Image More +33 fotoğraf
Ice Kamala Beach Hotel
84/1 Moo.3 Rimhad Road Güney Tayland, Kamala

Ice Kamala Beach Hotel konaklamanızda Kamala merkezinde, Kamala Plajı ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Patong Plajı ile 10 dakika mesafede olacaksınız. Bu otel Surin Plajı ile 4,5 km (2,8 mil) ve Bang Tao Plajı ile 6 km (3,8 mil) mesafede.

Ice Kamala Beach Hotel misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 18 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için LCD televizyon sunulur. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya kapalı havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard Oda
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x