ibis Yogyakarta Adi Sucipto

Cava, Catur Tunggal
ibis Yogyakarta Adi Sucipto Genel
ibis Yogyakarta Adi Sucipto Genel
ibis Yogyakarta Adi Sucipto Genel
ibis Yogyakarta Adi Sucipto Genel
ibis Yogyakarta Adi Sucipto Genel
Image More +17 fotoğraf
ibis Yogyakarta Adi Sucipto
Jalan Laksda Adi Sucipto No. 80 Cava, Catur Tunggal

Ibis Yogyakarta Adi Sucipto misafirlere Yogyakarta merkezinde, Lippo Plaza Jogja yakınında ve Siloam Hastanesi Yogyakarta ile yürüyerek 5 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu çevre dostu otel Malioboro Sokağı ile 1,6 mi (2,6 km) ve Prambanan Tapınağı ile 8,4 mi (13,6 km) mesafede.

Otelin bölgesel mutfak alanında uzman restoranı Ibis Kitchen Wok misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 144 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, saç kurutma makinesi ve terlik vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 4 toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Superior Oda, 2 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x