Hotel New Saphir Yogyakarta

Yogyakarta
Hotel New Saphir Yogyakarta Genel
Hotel New Saphir Yogyakarta Genel
Hotel New Saphir Yogyakarta Genel
Hotel New Saphir Yogyakarta Genel
Hotel New Saphir Yogyakarta Öne Çıkan Resim
Image More +41 fotoğraf
Hotel New Saphir Yogyakarta
Jl. Laksda Adisucipto No. 38 , Yogyakarta

Hotel New Saphir Yogyakarta konaklamanızda Yogyakarta bölgesinde, havaalanı yakınında, Lippo Plaza Jogja yakınında Siloam Hastanesi Yogyakarta ile 4 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu otel Yogyakarta Devlet Üniversitesi ile 1 km (0,6 mil) ve Sunan Kalijaga Eyalet İslam Üniversitesi Yogyakarta ile 1,3 km (0,8 mil) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve havuz barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

206 odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LCD televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için açık havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda
Deluxe
Deluxe Oda
Junior
Junior Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x