ibis Styles Roma Aurelia

Roma
ibis Styles Roma Aurelia Dış Mekan
ibis Styles Roma Aurelia Yerinde Yemek
ibis Styles Roma Aurelia Yerinde Yemek
ibis Styles Roma Aurelia Yerinde Yemek
ibis Styles Roma Aurelia Yerinde Yemek
Image More +21 fotoğraf
ibis Styles Roma Aurelia
Via Andrea Ferrara 33 , Roma

Ibis Styles Roma Aurelia misafirlere Roma (Suburbio IX Aurelio) bölgesinde, St. Peter Bazilikası ve Istituto Dermopatico dell'Immacolata ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Piazza Navona ile 3,9 mi (6,2 km) ve Pantheon ile 4 mi (6,4 km) mesafede.

Misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapılan VITA restoranı uluslar arası mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 10.30, hafta sonu 7.00 ve 11.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

229 odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 50-cm plazma televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, küvet veya duş, bide ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, ücretsiz şişe su ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için sezonluk açık havuz, ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Roma bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 904 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Junior Süit
Room
Comfort Tek Kişilik Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x