ibis Styles Rennes Cesson

Cesson-Sevigne
ibis Styles Rennes Cesson Genel
ibis Styles Rennes Cesson Genel
ibis Styles Rennes Cesson Genel
ibis Styles Rennes Cesson Genel
ibis Styles Rennes Cesson Genel
Image More +29 fotoğraf
ibis Styles Rennes Cesson
1 Ter, Route de Fougeres , Cesson-Sevigne

Cesson-Sevigne bölgesindeki ibis Styles Rennes Cesson misafirlere iş merkezinde, Hôpital Privé Sévigné ve INSA Rennes ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Foret Adrenaline Rennes ile 1,6 mi (2,7 km) ve Irisa - Bilgisayar ve Rastgele Sistemler Araştırma Enstitüsü ile 2,1 mi (3,4 km) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 6.30 ve 10.00, hafta sonu 7.00 ve 11.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 64 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimiz için telefon bulunmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Sigara içilmeyen bu otel 2009 yılında inşa edilmiş.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Premium
Premium Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak ve Çekyat
Standard
Standard Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x