Hôtel Lecoq Gadby, The Originals Relais

Rennes
Hôtel Lecoq Gadby, The Originals Relais Öne Çıkan Resim
Hôtel Lecoq Gadby, The Originals Relais Dış Mekan
Hôtel Lecoq Gadby, The Originals Relais Dış Mekan
Hôtel Lecoq Gadby, The Originals Relais Dış Mekan
Hôtel Lecoq Gadby, The Originals Relais İç Mekan
Image More +45 fotoğraf
Hôtel Lecoq Gadby, The Originals Relais
156 Rue D'Antrain , Rennes

Hôtel Lecoq Gadby, The Originals Relais misafirlere Rennes merkezinde, Rennes Üniversitesi ve Thabor Botanik Bahçeleri ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Musee des Beaux-Arts ile 1 mi (1,7 km) ve Brittany Parlamentosu ile 1,1 mi (1,7 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LCD televizyon olan 17 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, saç kurutma makinesi ve bornoz vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 7 toplantı odası vardır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Oda
Superior
Superior Oda
Süit
Süit
Room
Family Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x