Ibis Styles Nagold-Schwarzwald

Nagold
Ibis Styles Nagold-Schwarzwald Genel
Ibis Styles Nagold-Schwarzwald Genel
Ibis Styles Nagold-Schwarzwald Öne Çıkan Resim
Ibis Styles Nagold-Schwarzwald Dış Mekan
Ibis Styles Nagold-Schwarzwald Dış Mekan
Image More +15 fotoğraf
Ibis Styles Nagold-Schwarzwald
Inselstrasse 14 , Nagold

Ibis Styles Nagold-Schwarzwald misafirlere Nagold bölgesinde, tarihi bölgede, Central-North Black Forest Nature Park ile 5,6 mi (9 km) mesafede ve Altes Schloss mit Museum ile 7,5 mi (12,1 km) mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu çevre dostu otel Altensteiger Schloss ile 7,5 mi (12,1 km) ve Herrenberg Çan Müzesi ile 9,2 mi (14,9 km) mesafede.

Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere hafta sonu 7.00 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 69 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Sauna ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak (All Comfort)
Comfort
Comfort Süit (All Comfort)
Comfort
Comfort İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak (All Comfort)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x