ibis Styles Lille Marcq en Baroeul

Nord-pas-de-calais, Marcq-en-Baroeul
ibis Styles Lille Marcq en Baroeul Genel
ibis Styles Lille Marcq en Baroeul Genel
ibis Styles Lille Marcq en Baroeul Genel
ibis Styles Lille Marcq en Baroeul Genel
ibis Styles Lille Marcq en Baroeul Genel
Image More +19 fotoğraf
ibis Styles Lille Marcq en Baroeul
340, avenue de la Marne-Parc Europe Nord-pas-de-calais, Marcq-en-Baroeul

Marcq-en-Baroeul bölgesindeki ibis Styles Lille Marcq en Baroeul konaklamanızda, Flandres Golf ve Church of Saint Vincent, Marcq en Baroeul ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu aile dostu otel Pierre Mauroy Stadı ile 6,4 mi (10,2 km) ve Le Colisée Roubaix ile 3,3 mi (5,4 km) mesafede.

Otelin restoranı Le Relais Volubilis misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 95 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirlere bebek bakımı (ücretli), ortak alanda televizyon ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Marcq-en-Baroeul bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 538 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Standard
Standard Süit, 1 Çift Kişilik Yatak ve Çekyat
Standard
Standard Oda, 2 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x