Hôtel du Croisé

Nord-pas-de-calais, Marcq-en-Baroeul
Hôtel du Croisé Genel
Hôtel du Croisé Genel
Hôtel du Croisé Öne Çıkan Resim
Hôtel du Croisé Dış Mekan
Hôtel du Croisé Dış Mekan
Image More +69 fotoğraf
Hôtel du Croisé
191 Rue de la Rianderie Nord-pas-de-calais, Marcq-en-Baroeul

Hôtel du Croisé misafirlere Marcq-en-Baroeul merkezinde, Church of Saint Vincent, Marcq en Baroeul ve Flandres Golf ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu golf dostu otel Zenith Arena Konser Salonu ile 3,9 mi (6,4 km) ve Pierre Mauroy Stadı ile 6,4 mi (10,3 km) mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 11 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Comfort İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x