Ibis Styles Barnsley Hotel

Yorkshire And The Humber, Dodworth
Ibis Styles Barnsley Hotel Genel
Ibis Styles Barnsley Hotel Genel
Ibis Styles Barnsley Hotel Genel
Ibis Styles Barnsley Hotel Genel
Ibis Styles Barnsley Hotel Genel
Image More +79 fotoğraf
Ibis Styles Barnsley Hotel
Whinby Road Yorkshire And The Humber, Dodworth

Barnsley bölgesindeki Ibis Styles Barnsley Hotel konaklamanızda, Pot House Hamlet ve Barnsley Belediye Sarayı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu çevre dostu otel Peak District ile 10,1 mi (16,2 km) ve Meadowhall Alışveriş Merkezi ile 10,9 mi (17,6 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak sevenler için The Hub ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca misafirler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi de yapılıyor. Misafirlere her gün ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

117 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve ortak alanda televizyon mevcuttur.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Barnsley bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 3820 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda,
Oda, 1 Çift Kişilik Yatak (The Queen)
Oda,
Oda, 2 Tek Kişilik Yatak (The Duet)
Family
Family Oda, 1 Çift Kişilik Yatak ve Çekyat (The Family)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x