Ibis Santa Cruz DE LA Sierra

Tropikal Ovalar, Santa Cruz
Ibis Santa Cruz DE LA Sierra Genel
Ibis Santa Cruz DE LA Sierra Öne Çıkan Resim
Ibis Santa Cruz DE LA Sierra Dış Mekan
Ibis Santa Cruz DE LA Sierra Yerinde Yemek
Ibis Santa Cruz DE LA Sierra Yerinde Yemek
Image More +5 fotoğraf
Ibis Santa Cruz DE LA Sierra
AVENIDA CRISTOBAL DE MENDOZA Tropikal Ovalar, Santa Cruz

Santa Cruz bölgesindeki Ibis Santa Cruz DE LA Sierra konaklamanızda Arenal Park ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Belediye Kütüphanesi ile 6 dakika mesafede olacaksınız. Bu otel La Recova Zanaatkarları Gezi Yolu ile 1,3 mi (2,2 km) ve Etnofolklorik Müze ile 1,4 mi (2,2 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 6.30 ve 10.30, hafta sonu 6.30 ve 11.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler için 120 klimalı odada Akıllı televizyonlar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık ofis ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Standard
Standard Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Standard
Standard Oda, 3 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x