Apart Hotel Toborochi

Tropikal Ovalar, Santa Cruz
Apart Hotel Toborochi Genel
Apart Hotel Toborochi Genel
Apart Hotel Toborochi Genel
Apart Hotel Toborochi Genel
Apart Hotel Toborochi Öne Çıkan Resim
Image More +31 fotoğraf
Apart Hotel Toborochi
Jaime Freyre 7 Tropikal Ovalar, Santa Cruz

Santa Cruz bölgesindeki Apart Hotel Toborochi konaklamanızda Belediye Kütüphanesi ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Santa Cruz Hayvanat Bahçesi ile 6 dakika mesafede olacaksınız. Bu apart daire Arenal Park ile 1,1 mi (1,8 km) ve La Recova Zanaatkarları Gezi Yolu ile 1,3 mi (2 km) mesafede.

Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Mutfak olan 45 odasında evinizin konforunu yaşayın. Odalarda özel balkon bulunur. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon ve kablolu TV kanalları vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve balo salonu sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için otelden havaalanına transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Tek Kişilik Oda
Room
Familiar o Cuádruple (2 camas twin + 1 cama King o 4 twins)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x