ibis Marrakech Palmeraie Hotel

Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş
ibis Marrakech Palmeraie Hotel Genel
ibis Marrakech Palmeraie Hotel Genel
ibis Marrakech Palmeraie Hotel Genel
ibis Marrakech Palmeraie Hotel Genel
ibis Marrakech Palmeraie Hotel Genel
Image More +108 fotoğraf
ibis Marrakech Palmeraie Hotel
Avenue Abdelkrim Khattabi Route De Casablanca Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş

Marrakech bölgesindeki ibis Marrakech Palmeraie Hotel misafirlere eğlence bölgesinde, Musée Aman pour la Civilsation de l'Eau au Maroc ve Palmeraie Palace Golf Sahası 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu çevre dostu otel Jemaa el-Fnaa Pazarı ile 6,1 mi (9,8 km) ve Altıncı Muhammed Caddesi ile 3,8 mi (6,1 km) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için La Table restoranı ideal, bu restoran uluslar arası mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 147 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize masa, tavan vantilatörü ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Marrakech bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 441 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Junior Süit, 1 Çift Kişilik Yatak, Dağ Manzaralı
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Standard Oda, 2 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x