ibis Kazan

Volga (bölge), Kazan (Rusya)
ibis Kazan Genel
ibis Kazan Genel
ibis Kazan Genel
ibis Kazan Genel
ibis Kazan Genel
Image More +54 fotoğraf
ibis Kazan
Pravo-bulachnaya Street 43/1 Volga (bölge), Kazan (Rusya)

Ibis Kazan misafirlere Kazan merkezinde, Sharif Kamal's Apartment Museum ve Kazan Eyaleti Genç İzleyiciler Tiyatrosu ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu çevre dostu otel State Academic Russian Bolshoi Drama Theatre named after Kachalov ile 0,2 mi (0,4 km) ve Monument to World-Labor-May ile 0,4 mi (0,7 km) mesafede.

Ibis Kitchen ibis Kazan misafirlerine yemek servisi yapıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

155 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ofis, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Kazan bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 753 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Premium Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x