Khanuma Hotel

Volga (bölge), Kazan (Rusya)
Khanuma Hotel Öne Çıkan Resim
Khanuma Hotel Yerinde Yemek
Khanuma Hotel Oda Düzeni
Khanuma Hotel Oda Düzeni
Khanuma Hotel Oda Düzeni
Image More +28 fotoğraf
Khanuma Hotel
Bauman Str, 68 Volga (bölge), Kazan (Rusya)

Khanuma Hotel misafirlere Kazan merkezinde, Sharif Kamal's Apartment Museum ve Kazan Federal Üniversitesi ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Kazan Eyaleti Genç İzleyiciler Tiyatrosu ile 0,2 mi (0,3 km) ve Kazan Akademi Rus Bolşoy Drama Tiyatrosu ile 0,2 mi (0,4 km) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için Khanuma restoranı ideal, bu restoran yerel mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 24 oda mevcuttur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, saç kurutma makinesi ve bornoz vardır.

Kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kuaför sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda (4 persons)
Loft,
Loft, Jetted Tub
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Penceresiz
Room
Family Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Loft

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x