ibis Chateau Thierry

Picardy, Essomes-sur-Marne
ibis Chateau Thierry Genel
ibis Chateau Thierry Genel
ibis Chateau Thierry Genel
ibis Chateau Thierry Genel
ibis Chateau Thierry Genel
Image More +65 fotoğraf
ibis Chateau Thierry
50 Avenue Du General De Gaulle Picardy, Essomes-sur-Marne

Ibis Chateau Thierry misafirlere Essomes-sur-Marne bölgesinde, denize sıfır, Champagne Pannier ve WWI Marine Memorial at Belleau Wood 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Musee Jean de Lafontaine ile 1,7 mi (2,8 km) ve Chateau de Conde ile 10,8 mi (17,4 km) mesafede.

Otelin bar/oturma salonu Bar et sa terrasse d'été misafirlere bahçe manzarasına nazır yemek keyfi ayrıcalığı sunuyor. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi de mevcut. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LCD televizyon olan 55 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve lobide şömine vardır.

Misafirler için ofis, hızlı çıkış ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x