Chez Fred et Cécile

Picardy, Verdilly
Chez Fred et Cécile Öne Çıkan Resim
Chez Fred et Cécile Dış Mekan
Chez Fred et Cécile Dış Mekan
Chez Fred et Cécile Dış Mekan
Chez Fred et Cécile Dış Mekan
Image More +42 fotoğraf
Chez Fred et Cécile
14 Les Coupettes Picardy, Verdilly

Verdilly bölgesindeki Chez Fred et Cécile misafirlere nehir kıyısında, WWI Marine Memorial at Belleau Wood ve Musee Jean de Lafontaine ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu oda ve kahvaltı sunan otel Champagne Pannier ile 3,5 mi (5,6 km) ve Monument a la gloire de la 42e Rainbow US ile 9,9 mi (15,9 km) mesafede.

Restoranda Chez Fred et Cécile misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için minibar olan 2 oda mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya bitişik şaraphane gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, lobide şömine ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için valiz dolabı, kütüphane ve lobide kahve servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Family
Family Oda, Birden Çok Yatak, Park Manzaralı, Bahçeli
Family
Family Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x