Ibis Cascavel

Cascavel
Ibis Cascavel Genel
Ibis Cascavel Genel
Ibis Cascavel Genel
Ibis Cascavel Genel
Ibis Cascavel Genel
Image More +23 fotoğraf
Ibis Cascavel
Rua Parana 4522 , Cascavel

Ibis Cascavel misafirlere Cascavel (Cascavel Centro) bölgesinde, Vereador Luis Picoli Meydanı ile 3 dakika yürüyüş mesafesinde ve Migrant Meydanı ile yaya olarak 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu çevre dostu otel Federal Adalet Mahkemesi ile 1,6 mi (2,5 km) ve Aparecida Meryem Ana Katedrali ile 1,7 mi (2,7 km) mesafede.

Ibis Cascavel misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

102 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize ütü/ütü masası, güneşlik/perde ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Sigara içilmeyen bu otelde, otelde ücretsiz bisiklet ve yakın çevrede doğa yürüyüşü/bisiklet yolları var.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, Birden Çok Yatak
Standard
Standard Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Standard Oda, 1 Çift Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x