Copas Executive

Cascavel
Copas Executive Genel
Copas Executive Genel
Copas Executive Genel
Copas Executive Genel
Copas Executive Genel
Image More +35 fotoğraf
Copas Executive
Av Brasil, 7716 Centro , Cascavel

Copas Executive misafirlere Cascavel (Cascavel Centro) bölgesinde, Migrant Meydanı ve Vereador Luis Picoli Meydanı ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Aparecida Meryem Ana Katedrali ile 1,5 mi (2,4 km) ve Federal Adalet Mahkemesi ile 1,7 mi (2,7 km) mesafede.

Otelde yemek servisi yapan bir kahve dükkânı/kafe bulunuyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 135 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler 24 saat açık spor salonu gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 6 toplantı odası vardır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Standard
Standard Üç Kişilik Oda
Room
Standard Tek Kişilik Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x