ibis Cahors

Quercy, Cahors
ibis Cahors Genel
ibis Cahors Genel
ibis Cahors Genel
ibis Cahors Öne Çıkan Resim
ibis Cahors Kahvaltı
Image More +28 fotoğraf
ibis Cahors
936 Cote Des Ormeaux Quercy, Cahors

Cahors bölgesindeki ibis Cahors konaklamanızda, Tour du Pape Jean XXII ve Henri Martin Müzesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Place Jean-Jacques Chapou ile 1,9 mi (3,1 km) ve Cahors Katedrali ile 2,1 mi (3,3 km) mesafede.

Ibis Cahors misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 62 ayrı ayrı döşenmiş oda mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir.

Misafirler için hızlı çıkış, lobide ücretsiz gazete servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 4 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Standard
Standard Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Birden Çok Yatak
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Birden Çok Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x