ibis budget Cahors

Quercy, Cahors
ibis budget Cahors Genel
ibis budget Cahors Genel
ibis budget Cahors Öne Çıkan Resim
ibis budget Cahors Dış Mekan
ibis budget Cahors Yerinde Yemek
Image More +18 fotoğraf
ibis budget Cahors
936 Cote Des Ormeaux Quercy, Cahors

Cahors bölgesindeki ibis budget Cahors konaklamanızda, Tour du Pape Jean XXII ve Henri Martin Müzesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Place Jean-Jacques Chapou ile 1,9 mi (3,1 km) ve Cahors Katedrali ile 2,1 mi (3,3 km) mesafede.

Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 77 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş vardır. Misafirlere "turndown" servisi ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve otomatik satış makinesi vardır.

Misafirler için ofis, valiz dolabı ve Otomatik satış makinesi mevcuttur. Cahors bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1302 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Standard
Standard Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Üç
Üç Kişilik Oda, Birden Çok Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x