ibis Budget Metz sud

Lorraine, Augny
ibis Budget Metz sud Genel
ibis Budget Metz sud Öne Çıkan Resim
ibis Budget Metz sud Dış Mekan
ibis Budget Metz sud Dış Mekan
ibis Budget Metz sud İç Mekan
Image More +18 fotoğraf
ibis Budget Metz sud
491 rue des gravières Pole Actisud Lorraine, Augny

Ibis Budget Metz sud misafirlere Augny bölgesinde, alışveriş merkezi bağlantılı, Lorraine Regional Natural Park ve Aqueduc de Gorze a Metz 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu çevre dostu otel Amneville Hayvanat Bahçesi ile 16,9 mi (27,1 km) ve The Esplanade ile 4,6 mi (7,4 km) mesafede.

Ibis Budget Metz sud misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 6.00 ve 9.30, hafta sonu 6.00 ve 10.30 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 67 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde ayrıca ortak alanda televizyon, piknik alanı ve otomatik satış makinesi sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda, Birden Çok Yatak
İki
İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Üç Kişilik Oda (2 Twin Bed & 1 Bunk Bed)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x