Domaine de la Résidence

Lorraine, Moulins-lès-Metz
Domaine de la Résidence Genel
Domaine de la Résidence Genel
Domaine de la Résidence Genel
Domaine de la Résidence Genel
Domaine de la Résidence Dış Mekan
Image More +23 fotoğraf
Domaine de la Résidence
1 Rue Cambout de Coislin Lorraine, Moulins-lès-Metz

Domaine de la Résidence misafirlere Moulins-lès-Metz bölgesinde, göl üzerinde, Lorraine Regional Natural Park ve Aqueduc de Gorze a Metz 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Amneville Hayvanat Bahçesi ile 17,5 mi (28,1 km) ve Porte Serpenoise Anıtı ile 3,5 mi (5,7 km) mesafede.

Domaine de la Résidence misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler 13 ayrı ayrı dekore edilmiş odada minibar ve espresso kahve makinesi ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, kahve/çay makinesi ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Misafirlerimiz kapalı havuz ve spa küveti eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, otelde alışveriş ve lobide şömine vardır.

Misafirler için resepsiyonda emanet kasası ve asansör vardır. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 3 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Süit
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x