ibis Budapest Heroes Square

Central Hungary, Budapeşte Kent Merkezi
ibis Budapest Heroes Square Genel
ibis Budapest Heroes Square Genel
ibis Budapest Heroes Square Genel
ibis Budapest Heroes Square Dış Mekan
ibis Budapest Heroes Square Dış Mekan
Image More +26 fotoğraf
ibis Budapest Heroes Square
Dozsa Gyorgy Ut 106 Central Hungary, Budapeşte Kent Merkezi

Ibis Budapest Heroes Square misafirlere Budapeşte (Budapeşte Kent Merkezi) bölgesinde, Kent Parkı ve Budapeşte Hayvanat Bahçesi ve Botanik Bahçesi yakınında. Bu çevre dostu otel Szechenyi Termali ile 0,4 mi (0,6 km) ve Parlamento Binası ile 2,6 mi (4,2 km) mesafede.

Ibis Budapest Heroes Square misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LCD televizyon olan 139 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Oda,
Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Oda,
Oda, 2 Tek Kişilik Yatak (Sweet Room)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak (Sweet Room)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x