i-smile MeU2 Hostel

Sri Phum
i-smile MeU2 Hostel Genel
i-smile MeU2 Hostel Öne Çıkan Resim
i-smile MeU2 Hostel Dış Mekan
i-smile MeU2 Hostel Dış Mekan
i-smile MeU2 Hostel Dış Mekan
Image More +38 fotoğraf
i-smile MeU2 Hostel
248/15 Sahasriphum Pl., Maninopparat Rd T.Sriphum, A.Muang, Chang Phuak , Sri Phum

I-smile MeU2 Hostel misafirlere Chiang Mai (Chang Phueak) bölgesinde, Chiang Mai Gece Çarşısı ve Chang Puak Pazarı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu hostel Chiang Mai Üniversitesi ile 1,2 mi (1,9 km) ve Tha Phae Kapısı ile 1,2 mi (2 km) mesafede.

Hostelde yemek servisi yapan bir kahve dükkânı/kafe bulunuyor.

3 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu hostelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Basic Ortak Ranzalı Oda
Room
6 Bunk Bed, Mixed Dorm Air
Room
Basic İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x