I.L.Y Hotels la Rosière

Northern Alps, Les Eucherts
I.L.Y Hotels la Rosière Genel
I.L.Y Hotels la Rosière Genel
I.L.Y Hotels la Rosière Genel
I.L.Y Hotels la Rosière Genel
I.L.Y Hotels la Rosière Öne Çıkan Resim
Image More +54 fotoğraf
I.L.Y Hotels la Rosière
227 rue des Eucherts Northern Alps, Les Eucherts

I.L.Y Hotels la Rosière konaklamanızda Montvalezan bölgesinde, kayak teleferiklerinin yakınında, La Rosiere Espace San Bernardo Kayak Merkezi yakınında ve Roches Noires Express Kayak Teleferiği ile 1 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Fort Express Kayak Teleferiği ile 5,1 km (3,2 mi) mesafede.

Otelin restoranı Bonami misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Oteldeki 2 bar/dinlenme salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

69 odada minibar ve LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Spa küveti ve sauna kayak pistinde geçirilen bir gün sonrasında rahatlatıcı bir dinlenme sağlar. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Montvalezan bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 797 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon, Dağ Manzaralı
Dubleks,
Dubleks, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat, Balkon
Traditional
Traditional Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat, Balkon, Dağ Manzaralı
Family
Family Süit, 2 Yatak Odası, Balkon
Premium
Premium Süit, 2 Yatak Odası, Balkon
Signature
Signature Süit, 3 Yatak Odası, Sıcak Su Havuzu, Dağ Manzaralı
Family
Family Oda, 2 Yatak Odası, Balkon, Dağ Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x