Hôtel Alparena & Spa

Les Eucherts
Hôtel Alparena & Spa Genel
Hôtel Alparena & Spa Genel
Hôtel Alparena & Spa Genel
Hôtel Alparena & Spa Genel
Hôtel Alparena & Spa Öne Çıkan Resim
Image More +69 fotoğraf
Hôtel Alparena & Spa
Rue de l'Averne Quartier des Eucherts - La Rosière , Les Eucherts

Hôtel Alparena & Spa misafirlere Montvalezan bölgesinde, kayak teleferiklerinin yakınında, La Rosiere Espace San Bernardo Kayak Merkezi ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Eucherts Express Kayak Teleferiği ile yaya olarak 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Val-d'Isere Kayak Merkezi ile 15,7 mi (25,3 km) ve Les Arcs ile 19,9 mi (32,1 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 58 oda mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirler için ayrı küvet ve duş olan banyolarda jakuzi ve geniş duş başlıkları bulunur.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Kayak alanına yürüme mesafesindeki bu otelde ayrıca sağlık kulübü ve kapalı havuz sunulmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, kayak dolabı ve otelde cankurtaranlık hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve asansör mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 3 toplantı odası vardır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda
Oda
Oda (Excellence)
Junior
Junior Süit
Junior
Junior Süit (Famille)
Superior
Superior Süit (2 chambres)
Superior
Superior Süit (Famille)
Süit
Süit (Excellence 2 chambres)
Süit
Süit (Prestige 2 chambres)
Premium
Premium Süit (2 chambres)
Classic
Classic Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x