I Hotel

Amsterdam
I Hotel Öne Çıkan Resim
I Hotel Dış Mekan
I Hotel İç Mekan
I Hotel Kahvaltı
I Hotel Kahvaltı
Image More +35 fotoğraf
I Hotel
Meeuwenlaan 120 , Amsterdam

I Hotel misafirlere Amsterdam (Kuzey Amsterdam) bölgesinde, Dam Meydanı ve the Kromhouthal ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Anne Frank Evi ile 4,1 mi (6,6 km) ve Heineken Bira Fabrikası ile 3,8 mi (6,1 km) mesafede.

Otelde yemek servisi yapan bir kahve dükkânı/kafe bulunuyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 25 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve portatif vantilatörler gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Penceresiz
Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Asma Kat
Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Dört
Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x