Hyper Resort Villa Shionoe

Dongguan, Takamatsu
Hyper Resort Villa Shionoe Genel
Hyper Resort Villa Shionoe Genel
Hyper Resort Villa Shionoe Genel
Hyper Resort Villa Shionoe Genel
Hyper Resort Villa Shionoe Genel
Image More +31 fotoğraf
Hyper Resort Villa Shionoe
688-1, Kaminishiotsu, Shionoe Dongguan, Takamatsu

Hyper Resort Villa Shionoe misafirlere Takamatsu (Shionoe Chō Yasuhara-kamihigashi) bölgesinde, Shionoe Sanat Müzesi ve Sanuki Kid's Kingdom ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel New Reoma World ile 16 mi (25,8 km) ve Sanuki Havaalanı Parkı ile 8,5 mi (13,7 km) mesafede.

Hyper Resort Villa Shionoe misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 57 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlere güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için kaplıca, açık havuz ve sauna bulunmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, otelde alışveriş ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

İki
İki Ayrı Yataklı Oda, Sigara İçilebilir (Japanese Western Style)
İki
İki Ayrı Yataklı Oda, Sigara İçilmez
Room
İki Ayrı Yataklı Oda (Japanese Western Style)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x