The Chelsea Breath

Dongguan, Takamatsu
The Chelsea Breath Genel
The Chelsea Breath Genel
The Chelsea Breath Genel
The Chelsea Breath Genel
The Chelsea Breath Genel
Image More +81 fotoğraf
The Chelsea Breath
1878 Kagawacho Kawahigashishimo Dongguan, Takamatsu

The Chelsea Breath misafirlere Takamatsu (Kagawa Chō Kawahigashi-shimo) bölgesinde, Sanuki Havaalanı Parkı ve Sanuki Kid's Kingdom ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel New Reoma World ile 11,6 mi (18,7 km) ve Tamura Tapınağı ile 3 mi (4,8 km) mesafede.

THE MILESTONE The Chelsea Breath misafirlerine yemek servisi yapıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirlerimize her gün Ücretsiz Japon kahvaltısı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 33 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler kaplıca gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve otomatik satış makinesi sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, lobide kahve servisi ve Otomatik satış makinesi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Superior
Superior İki Ayrı Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
İki Ayrı Yataklı Oda (with Loft Bed)
Room
Deluxe Dört Kişilik Oda
Room
İki Ayrı Yataklı Oda (Japanese Western Style)
Room
Junior Süit
Room
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x