Hyatt Regency Huntington Beach Resort and Spa

Güney Kaliforniya, Huntington Beach
Hyatt Regency Huntington Beach Resort and Spa Genel
Hyatt Regency Huntington Beach Resort and Spa Genel
Hyatt Regency Huntington Beach Resort and Spa Genel
Hyatt Regency Huntington Beach Resort and Spa Öne Çıkan Resim
Hyatt Regency Huntington Beach Resort and Spa Dış Mekan
Image More +73 fotoğraf
Hyatt Regency Huntington Beach Resort and Spa
21500 Pacific Coast Hwy Güney Kaliforniya, Huntington Beach

Huntington Beach bölgesindeki Hyatt Regency Huntington Beach Resort and Spa misafirlere okyanus kıyısında, Pacific City ve Huntington Beach İskelesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı resort otel Hoag Hastanesi ile 6,9 km ve Newport Rıhtımı ile 8,2 km mesafede.

Bölgesel mutfak seven misafirler için Watertable ideal; resort otelde yemek servisi yapan 2 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için belirli saatlerde oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Otelde misafirlere içecek servisi yapan 2 bar/dinlenme salonu veya 2 havuz kenarı barı mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.30 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler 517 ayrı ayrı döşenmiş odada buzdolabı ve iPod takma konsolu ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan vardır. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 65-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 2 açık yüzme havuzu, 5 spa küveti ve su kaydırağı mevcuttur. Bu Akdeniz stili resort otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Huntington Beach bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu resort otel misafirlerimize 52000 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda,
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Resort Manzaralı (Oversize)
Oda,
Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Okyanus Manzaralı
Oda,
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Veranda (with Firepit)
Süit
Süit (Pacific)
Süit
Süit (So Cal Suite)
Club
Club Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Club
Club Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Okyanus Manzaralı
Room
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Kısmi Deniz Manzarası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x