Hyatt Place Krakow

Krowodrza
Hyatt Place Krakow Genel
Hyatt Place Krakow Genel
Hyatt Place Krakow Genel
Hyatt Place Krakow Genel
Hyatt Place Krakow Genel
Image More +50 fotoğraf
Hyatt Place Krakow
Aleja 3 Maja 47A , Krowodrza

Hyatt Place Krakow konaklamanızda Krakow merkezinde, Blonia Parkı ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Wawel Şatosu ile 12 dakika mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı misafir odası Main Market Square ile 4,5 km ve Kosciuszko Mound ile 4,8 km mesafede.

Zoom restauracja yemek servisi için ideal, ayrıca misafir odası belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için Akıllı televizyonlar olan 216 oda mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için 24 saat açık spor salonu, ücretsiz kablosuz İnternet ve düğün organizasyonu hizmeti bulunmaktadır. Bu misafir odasında ayrıca tur/bilet desteği ve banket salonu sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Bu misafir odası etkinliklerde kullanılmak üzere 4 toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda,
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat (High Floor)
Oda,
Oda, 2 Tek Kişilik Yatak (High Floor)
Oda,
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat
Oda,
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Oda,
Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Süit,
Süit, 1 Yatak Odası
Executive
Executive Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat, Park Manzaralı
Oda,
Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Park Manzaralı
Oda,
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Engellilere Uygun (Roll-In Shower)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x