Hotel 17 rooms

Zwierzyniec
Hotel 17 rooms Genel
Hotel 17 rooms Öne Çıkan Resim
Hotel 17 rooms Dış Mekan
Hotel 17 rooms Dış Mekan
Hotel 17 rooms Dış Mekan
Image More +29 fotoğraf
Hotel 17 rooms
Focha 40 , Zwierzyniec

Hotel 17 rooms size Krakow merkezinde, Blonia Parkı ile 4 dakika yürüyüş ve Jordan Parkı ile 7 yürüyme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Main Market Square ile 1,5 mi (2,4 km) ve Wawel Şatosu ile 1,4 mi (2,2 km) mesafede.

Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 17 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Economy Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Engellilere Uygun
Room
Economy Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x