Hyatt House Louisville East

Doğu Louisville, Hurstbourne
Hyatt House Louisville East Genel
Hyatt House Louisville East Genel
Hyatt House Louisville East Genel
Hyatt House Louisville East Öne Çıkan Resim
Hyatt House Louisville East Kahvaltı
Image More +16 fotoğraf
Hyatt House Louisville East
9315 Leesgate Road Doğu Louisville, Hurstbourne

Hyatt House Louisville East misafirlere Louisville bölgesinde, iş merkezinde, Hurstborne Shopping Center ile 2 dakika yürüme mesafesinde ve Hurstbourne Corners Shopping Center ile yaya olarak 8 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel KFC Yum Center ile 11,2 mi (18,1 km) ve Kentucky Fuar Merkezi ile 11,3 mi (18,2 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün hazır paket servisi yapılmaktadır.

Misafirler için Akıllı televizyonlar olan 127 oda mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Kapalı havuz ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 25 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Süit, 1 Yatak Odası (King Suite)
Room
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Stüdyo Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x