Hyatt Centric Old Town Alexandria

Virginias, İskenderiye
Hyatt Centric Old Town Alexandria Genel
Hyatt Centric Old Town Alexandria Genel
Hyatt Centric Old Town Alexandria Öne Çıkan Resim
Hyatt Centric Old Town Alexandria Kahvaltı
Hyatt Centric Old Town Alexandria Yerinde Yemek
Image More +16 fotoğraf
Hyatt Centric Old Town Alexandria
1625 King Street Virginias, İskenderiye

Hyatt Centric Old Town Alexandria misafirlere İskenderiye (Alexandria Eski Şehir) bölgesinde, George Washington Mason Ulusal Anıtı ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve MGM Ulusal Limanı ile 8 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Pentagon City Moda Merkezi ile 7,6 km ve Arlington Ulusal Kabristanı ile 10 km mesafede.

Asya mutfağı sevenler için Indochen ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 124 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimiz için 24 saat açık spor salonu, ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca düğün organizasyonu hizmeti ve lobide şömine vardır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda,
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Şehir Manzaralı
Room
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (High Floor)
Room
Oda, 2 Çift Kişilik Yatak, Şehir Manzaralı
Room
Oda, 2 Çift Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x