Hilton Alexandria Old Town

Virginias, İskenderiye
Hilton Alexandria Old Town Genel
Hilton Alexandria Old Town Genel
Hilton Alexandria Old Town Genel
Hilton Alexandria Old Town Genel
Hilton Alexandria Old Town Genel
Image More +65 fotoğraf
Hilton Alexandria Old Town
1767 King St Virginias, İskenderiye

Hilton Alexandria Old Town size İskenderiye (Alexandria Eski Şehir) bölgesinde, MGM Ulusal Limanı ve Arlington Ulusal Kabristanı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Beyaz Saray ile 9,1 mi (14,7 km) ve Smithsonian Enstitüsü ile 7,2 mi (11,6 km) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için Kingstreet Tavern bar/oturma salonu ideal, bu restoran Amerika mutfağı alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Tam kahvaltı servisi hafta içi 6.00 ve 11.00, hafta sonu 7.00 ve öğlen arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

252 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretli kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

24 saat açık spor salonu gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirlere kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için ücretli kablolu İnternet, ofis ve limuzin hizmeti mevcuttur. İskenderiye bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 3800 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Engellilere Uygun (Mobility & Hearing, Roll-in Shower)
Süit,
Süit, 1 Yatak Odası
Deluxe
Deluxe Süit, 1 Yatak Odası
Oda,
Oda, 2 Çift Kişilik Yatak, Engellilere Uygun, Küvet (Mobility & Hearing)
Deluxe
Deluxe Oda, 2 Çift Kişilik Yatak
Oda,
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Engellilere Uygun (Mobility & Hearing, Roll-in Shower)
Oda,
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Engellilere Uygun, Küvet (Mobility & Hearing)
Oda,
Oda, 1 Yatak Odası, Balkon
Oda,
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat
Oda,
Oda, 2 Çift Kişilik Yatak, Anti Alerjik

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x