Huus Löwen

Kuzey İsviçre, Gonten
Huus Löwen Öne Çıkan Resim
Huus Löwen Yerinde Yemek
Huus Löwen Yerinde Yemek
Huus Löwen Yerinde Yemek
Huus Löwen Oda Manzaraları
Image More +10 fotoğraf
Huus Löwen
29 Dorfstrasse Kuzey İsviçre, Gonten

Gonten bölgesindeki Huus Löwen konaklamanızda Luftseilbahn Jakobsbad-Kronberg ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Jakobsbad-Kronberg Teleferiği ile 5 dakika mesafede olacaksınız. Bu spa olan otel Alpine Panorama Path ile 3,2 mi (5,2 km) ve Appenzell Müzesi ile 3,2 mi (5,2 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 24 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Premium
Premium Tek Büyük Yataklı Oda
Premium
Premium Tek Büyük Yataklı Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Cozy)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (historic)
Family
Family Oda
Family
Family Oda
Suite
Suite

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x