Huus Bären

Kuzey İsviçre, Gonten
Huus Bären Genel
Huus Bären Genel
Huus Bären Genel
Huus Bären Genel
Huus Bären Genel
Image More +46 fotoğraf
Huus Bären
40 Dorfstrasse Kuzey İsviçre, Gonten

Huus Bären misafirlere Gonten bölgesinde, golf sahasına yakın, Jakobsbad-Kronberg Teleferiği ve Luftseilbahn Jakobsbad-Kronberg 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu golf dostu otel Appenzell Müzesi ile 3,2 mi (5,2 km) ve Alpine Panorama Path ile 3,2 mi (5,2 km) mesafede.

Bärenstobe Huus Bären misafirlerine yemek servisi yapıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 22 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, saç kurutma makinesi ve terlik vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Boutique
Boutique Double Room
Boutique
Boutique Double Room Cozy
Boutique
Boutique Double Room Traditional
Boutique
Boutique Junior Suite
Double
Double Room Residence
Family
Family Room Residence
Boutique
Boutique Single Room

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x