Hua Hin White Villa

Orta Tayland, Hua Hin
Hua Hin White Villa Öne Çıkan Resim
Hua Hin White Villa Dış Mekan
Hua Hin White Villa Dış Mekan
Hua Hin White Villa İç Mekan
Hua Hin White Villa İç Mekan
Image More +50 fotoğraf
Hua Hin White Villa
125/11 Phetchkasem Rd. Orta Tayland, Hua Hin

Hua Hin White Villa misafirlere Hua Hin merkezinde, Hua Hin Market Village yakınında ve Hua Hin Plajı ile yürüyerek 4 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Hua Hin Demiryolu İstasyonu ile 1,8 mi (2,9 km) ve Hua Hin Gece Pazarı ile 1,9 mi (3,1 km) mesafede.

Hua Hin White Villa misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 33 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda
Superior
Superior Oda, Deniz Manzaralı
Room
Deluxe Oda
Room
Family Süit
Room
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x