Baan Sandao Beach Apartment

Orta Tayland, Hua Hin
Baan Sandao Beach Apartment Öne Çıkan Resim
Baan Sandao Beach Apartment Dış Mekan
Baan Sandao Beach Apartment Dış Mekan
Baan Sandao Beach Apartment Dış Mekan
Baan Sandao Beach Apartment Dış Mekan
Image More +56 fotoğraf
Baan Sandao Beach Apartment
Opposite Hua Hin Market Village Pechkasem Road, Hua Hin Beachfront Orta Tayland, Hua Hin

Bu apart daire Hua Hin merkezinde, Hua Hin Market Village ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve San Paulo Hua Hin Hastanesi ile 9 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu plaj olan daire Bangkok Hastanesi ile 1,2 km (0,8 mi) ve BlúPort Hua Hin Resort Alışveriş Merkezi ile 2,3 km (1,4 mi) mesafede.

Klimalı bu dairede küçük mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak var. Keyifli vakit geçirmeniz için 42-inç düz ekran televizyon ve kablolu TV kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Misafirlerin konforu için mikrodalga fırın ve kahve/çay makinesi sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri istek üzerine verilmeketdir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Apart Daire, 2 Yatak Odası (2 Bedrooms Apartment on 1st Floor)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x