HS HOTSSON Smart Guadalajara Autonoma

Greater Guadalajara, Zapopan
HS HOTSSON Smart Guadalajara Autonoma Genel
HS HOTSSON Smart Guadalajara Autonoma Genel
HS HOTSSON Smart Guadalajara Autonoma Genel
HS HOTSSON Smart Guadalajara Autonoma Genel
HS HOTSSON Smart Guadalajara Autonoma Öne Çıkan Resim
Image More +30 fotoğraf
HS HOTSSON Smart Guadalajara Autonoma
Av. Patria 999 Jardines Universidad Greater Guadalajara, Zapopan

Zapopan bölgesindeki HS HOTSSON Smart Guadalajara Autonoma misafirlere iş merkezinde, Puerta de Hierro Medical Center ve Guadalajara Country Club ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Zapopan Bazilikası ile 6,5 km (4,1 mil) ve Plaza del Sol ile 7,2 km (4,4 mil) mesafede.

HS HOTSSON Smart Guadalajara Autonoma misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere hafta içi 6.30 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 199 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için kapalı havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır. Misafirler 5 kilometre içinde hizmet veren ücretsiz ulaşım servisiyle çevreyi gezebilir.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Zapopan bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 3444 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x