Howard's End Manor

Route 62, Pinelands
Howard's End Manor Öne Çıkan Resim
Howard's End Manor Dış Mekan
Howard's End Manor Dış Mekan
Howard's End Manor Casino
Howard's End Manor Kahvaltı
Image More +62 fotoğraf
Howard's End Manor
9 Glen Devon Road Route 62, Pinelands

Howard's End Manor konaklamanızda Cape Town bölgesinde, Newlands Stadyumu ile 8,7 km (5,4 mi) ve Castle of Good Hope ile 11,1 km (6,9 mi) mesafede olacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Kirstenbosch Ulusal Botanik Bahçeleri ile 11,4 km (7,1 mil) ve Güney Afrika Ulusal Sanat Galerisi ile 11,7 km (7,3 mil) mesafede.

Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirler 6 ayrı ayrı dekore edilmiş odada buzdolabı ve mikrodalga fırın ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, lobide şömine ve piknik alanı vardır. (Ücretli) servisi kullanarak kumarhaneye veya alışveriş merkezine hemen ulaşın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Panoramic
Panoramic Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Dağ Manzaralı
Standard
Standard Oda, 1 Yatak Odası
Room
Business Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası
Room
Comfort Oda, 1 Yatak Odası
Room
Comfort İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x