Houghton View Guest House

Route 62, Bakoven
Houghton View Guest House Genel
Houghton View Guest House Genel
Houghton View Guest House Genel
Houghton View Guest House Genel
Houghton View Guest House Genel
Image More +96 fotoğraf
Houghton View Guest House
15 Houghton Drive Camps Bay Route 62, Bakoven

Houghton View Guest House misafirlere Cape Town (Camps Bay) bölgesinde, Camps Bay Plajı ve Clifton 2nd Beach ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı pansiyon Masa Dağı ile 3,4 mi (5,5 km) ve Table Dağı Ulusal Parkı ile 1,4 mi (2,2 km) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca pansiyonda belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler ısıtmalı zemin ve düz ekran televizyon olan 6 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır. (Ücretsiz) plaj servisi sörf alanına ve kumsala ulaşımı kolaylaştırır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Süit, Dağ Manzaralı
Premier
Premier Süit, Deniz Manzaralı
Superior
Superior Süit, Kısmi Deniz Manzarası
Room
Honeymoon Süit, Deniz Manzaralı
Room
Executive Süit, Deniz Manzaralı
Room
Superior Süit, Dağ Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x