Hotelli Tikkurila

Güney Finlandiya, Vantaa Kent Merkezi
Hotelli Tikkurila Genel
Hotelli Tikkurila Genel
Hotelli Tikkurila Öne Çıkan Resim
Hotelli Tikkurila Dış Mekan
Hotelli Tikkurila Dış Mekan
Image More +30 fotoğraf
Hotelli Tikkurila
Läntinen Valkoisenlähteentie 52 Güney Finlandiya, Vantaa Kent Merkezi

Hotelli Tikkurila size Vantaa merkezinde, Heureka Finlandiya Bilim Merkezi ve Helsinki Outlet ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu aile dostu otel Flamingo Eğlence Merkezi ile 3,4 mi (5,4 km) ve Helsinki Kongre ve Sergi Sarayı ile 10 mi (16 km) mesafede.

Coffee shop yemek servisi için ideal, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

32 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve portatif vantilatörler gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Sauna gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Basic Tek Kişilik Oda
Room
Basic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x